Aluminium roosters

Aluminium roosters

 • Convectorput Rooster Zwart Aluminium Glans / Mat

   0.00 mm2
  Select options
 • Convectorput Rooster Antraciet Aluminium

   0.00 mm2
  Select options
 • Convectorput Rooster Zandgrijs Aluminium

   0.00 mm2
  Select options
 • Convectorput Rooster Zijdegrijs Aluminium

   0.00 mm2
  Select options

 • Convectorput Rooster Signaalgrijs Aluminium

   0.00 mm2
  Select options
 • Convectorput Rooster ‘RVS Look’ Aluminium

   0.00 mm2
  Select options
 • Convectorput Rooster Brons Aluminium

   0.00 mm2
  Select options
 • Convectorput Rooster Grijs Aluminium

   0.00 mm2
  Select options

 • Convectorput Rooster Wit Aluminium

   0.00 mm2
  Select options
 • Convectorput Rooster Parelwit Aluminium

   0.00 mm2
  Select options


10 jaar garantie tegen doorbuigen

Op een aluminium convectorrooster krijgt u maar liefst 10 jaar garantie tegen doorbuigen, hierbij is uw factuur het garantiebewijs. De enige voorwaarde is dat u voor roosters met een breedte vanaf 50 centimeter, de luxe variant bestelt waarbij 15 millimeter afstandsbusjes worden gebruikt. Convectorput roosters gemaakt met 15 millimeter busjes zijn sterker doordat er meer materiaal in wordt verwerkt. Hierdoor zitten de latjes dichter op elkaar worden gemonteerd en wordt het convectorput rooster logischerwijs sterker. Ook ziet het rooster er ‘voller’ en ‘luxer’ uit en kijkt u minder in de put tussen de latjes door. Meer informatie over garantie vind u hier.

Specificaties

De aluminium roosters zijn verkrijgbaar in 20 of 25 millimeter hoogte, de lengte- en breedtematen kunt u zelf ingeven tijdens het bestellen. Onze aluminium convectorput roosters zijn naast de hier afgebeelde standaardkleuren, ook verkrijgbaar in iedere andere kleur van uw keuze. Neem hiervoor contact op via het contactformulier. Op de productpagina’s kunt u het rooster van uw keuze samenstellen met de specificaties die het beste bij uw interieur en uw wensen passen. Voordat u bestelt kunt u hier informatie vinden over hoe u uw convectorput kunt opmeten, zodat het rooster de juiste afmetingen heeft en goed zal passen.

Het materiaal

Het grijze rooster is gemaakt van geanodiseerd, blank aluminium van eerste kwaliteit. Door het anodiseren is het aluminium roestvrij en is het oppervlak goed beschermd tegen krassen. Bij normaal gebruik zal het rooster er vele jaren als nieuw uit blijven zien en u kunt deze gewoon met een vochtige doek schoon maken. Met normaal gebruik bedoelen wij dat er gewoon over het rooster gelopen kan worden. Het is niet de bedoeling om bijvoorbeeld een zware stenen plantenpot direct op het rooster te plaatsen en deze te gaan verschuiven over het rooster. Op die manier zal het rooster wel krasjes gaan vertonen, net als eigenlijk ieder ander materiaal waarbij dit zou gebeuren. De overige aluminium roosters hebben een poedercoating die zeer sterk is en die bij normaal gebruik ook jarenlang goed zal blijven.

Aluminium roosters