Convectorputrooster

HERFSTACTIE: GRATIS GAAS BIJ UW CONVECTORPUTROOSTER!

Klik op de foto’s voor meer informatie en prijzen


Topkwaliteit convectorputroosters

Is uw convectorputrooster aan vervanging toe? Rolroosterwinkel levert convectorputroosters van topkwaliteit, tegen zeer scherpe prijzen. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende soorten hout en verschillende kleuren aluminium en afstandsbusjes. De houten convectorput roosters zijn gelakt of onbehandeld te bestellen. Hierboven vindt u een overzicht van de roosters die wij leveren. Op de individuele productpagina’s kunt u direct uw bestelling plaatsen en gemakkelijk afrekenen met Ideal. U kunt er ook voor kiezen om te betalen bij aflevering.

Laagste prijs garantie

Bij ons krijgt u gegarandeerd de laagste prijs voor uw convectorputrooster. Vindt u elders een convectorput rooster van vergelijkbare kwaliteit, voor een lagere prijs? Dan krijgt u bij ons diezelfde prijs met nog eens 15% extra korting over het verschil. Zo krijgt u bij de Rolroosterwinkel gegarandeerd de beste prijs voor uw convectorput rooster. Stuur ons nu vrijblijvend een aanvraag voor een offerte of bel ons op telefoonnummer 085 – 401 9670 voor een deskundig advies.

Gratis verzending

Als u een bestelling heeft geplaatst, gaan wij het bestelde convectorputrooster voor u op maat maken. Bij Rolroosterwinkel wordt uw bestelling altijd gratis verzonden. Het bestelde rolrooster wordt binnen 5 werkdagen verzonden als pakket met DPD koeriersdienst. U ontvangt een e-mail wanneer het pakket wordt aangeboden voor verzending, de volgende dag zal de koerier op het opgegeven adres de bezorging doen. Het convectorput rooster hoeft bij ontvangst alleen uitgepakt, gecontroleerd en geplaatst te worden en is direct klaar voor gebruik.

10 jaar garantie op uw convectorputrooster

Rolroosterwinkel heeft een uitstekende garantieregeling, zo krijgt u maar liefst tien jaar garantie op uw aankoop. De garantie omvat fouten in het materiaal, het montage- en het fabrieksproces. Wij fabriceren onze convectorput roosters met de grootst mogelijke zorg en controleren al onze producten vóór verzending op eventuele gebreken. Wij vragen u alvorens u het convectorput rooster plaatst, deze te inspecteren op eventuele schades en onvolkomenheden.

Uitstekende service

Bij Rolroosterwinkel hebben wij service hoog in het vaandel staan. Hebt u een vraag over onze producten of over uw bestelling, vul dan het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bereiken op telefoonnummer 085-401 9670 of een e-mail sturen naar info@rolroosterwinkel.nl.

Convectorputrooster

De waardering van www.rolroosterwinkel.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 66 reviews.