Houten roosters

Houten roosters


Specificaties

De houten roosters zijn standaard 25 millimeter hoog, de lengte- en breedtematen kunt u zelf opgeven. Op de productpagina’s kunt u het rooster van uw keuze samenstellen met de specificaties die het beste bij uw interieur en uw wensen passen. Voordat u bestelt kunt u hier informatie vinden over hoe u uw convectorput kunt opmeten, zodat het rooster de juiste afmetingen heeft en goed zal passen.

Het materiaal

De houten roosters zijn gelakt of ongelakt te bestellen. De gelakte roosters worden behandeld met een transparante, kristalheldere lak. Deze lak zal de levensduur van het rooster aanzienlijk verlengen, doordat het rooster sterker en slijtvaster wordt en het hout minder snel uitdroogt. De lak zal het rooster overigens niet laten ‘glanzen’ of ‘glimmen’ zoals bijvoorbeeld bij nat lakken wel het geval is.

Bij normaal gebruik zullen zowel de gelakte als de ongelakte varianten vele jaren goed blijven. Met normaal gebruik bedoelen wij dat er gewoon over het rooster gelopen kan worden. Het is niet de bedoeling om bijvoorbeeld een zware stenen plantenpot direct op het rooster te plaatsen en deze te gaan verschuiven over het rooster. Op die manier zal het rooster wel krasjes gaan vertonen, net als eigenlijk ieder ander materiaal waarbij dit zou gebeuren.Houten roosters

De waardering van www.rolroosterwinkel.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 64 reviews.