Rolroosters

HERFSTACTIE: GRATIS GAAS BIJ UW ROLROOSTER!

Klik op de foto’s voor meer informatie en prijzen

Topkwaliteit Rolrooster

Is uw rolrooster aan vervanging toe? De Rolroosterwinkel levert rolroosters van topkwaliteit, tegen zeer scherpe prijzen. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende soorten hout, verschillende kleuren aluminium en afstandsbusjes. De houten convectorroosters zijn zowel gelakt als ongelakt te bestellen. Hierboven vindt u een overzicht van de roosters die wij leveren. Op de productpagina’s kunt u zelf snel en eenvoudig de prijzen berekenen. Bij ieder product staat beschreven hoe u die prijzen kunt vinden. Ook kunt u hier direct uw bestelling plaatsen en gemakkelijk afrekenen met Ideal. U kunt er ook voor kiezen om te betalen bij aflevering.

Een op maat gemaakt convectorrooster

Wij maken uw convectorrooster op maat in onze eigen werkplaats, volgens de door u opgegeven specificaties. Vandaar dat wij u vragen om uw rooster goed op te meten. Wij hebben ruim 40 jaar ervaring met het maken van convectorputroosters. U kunt dus gerust bij ons terecht om uw maatwerk rooster te laten fabriceren, maar ook voor een gedegen advies. Wij nemen uitgebreid de tijd om de mogelijke oplossingen te bespreken voor uw project. Ook kunnen wij u vragen om enkele foto’s naar ons te mailen. Op die manier kunnen wij vervolgens met u meekijken en de situatie beter beoordelen. Met de verschillende houtsoorten en kleuren aluminium waaruit u kunt kiezen, hebben wij altijd een rooster wat bij uw interieur past. U kunt hier meer informatie vinden over de specificaties die u kunt kiezen voor de rolroosters. Zaken zoals busjes, afwerking en hoogte van het materiaal worden hier besproken.

Losse onderdelen

Bij de Rolroosterwinkel verkopen wij ook losse onderdelen. Dus wilt u graag uw eigen rooster repareren, dan kunt u bij ons de benodigde onderdelen bestellen. Wij verkopen PVC busjes in de kleuren wit – grijs – beige – bruin en zwart, evenals blanke aluminium busjes. Onze busjes hebben een binnendiameter van 8 millimeter en buitendiameter van 14 millimeter. Dat is van belang omdat er verschillende veren en busjes worden gebruikt door de verschillende producenten. U kunt dus het beste even nameten of u deze busjes kunt gebruiken. Ook voor losse latjes hout of aluminium stijlen kunt u bij ons terecht, daarmee kunt u een beschadigd rooster weer netjes oplappen. Indien u veren nodig heeft voor uw rolrooster kunnen wij deze ook leveren. Echter is het ook hierbij van belang om de oude veren na te meten, want onze veren hebben een diameter van 7 millimeter.

Gratis verzending

Als u een bestelling heeft geplaatst gaan wij het bestelde convectorrooster voor u op maat maken. Bij de Rolroosterwinkel wordt uw rooster altijd gratis verzonden. Het bestelde rolrooster wordt binnen 5 werkdagen verzonden als pakket met de koeriersdienst. U ontvangt een e-mail wanneer het pakket wordt aangeboden voor verzending. De volgende werkdag zal de koerier op het opgegeven adres de bezorging doen. Het rolrooster hoeft bij ontvangst alleen uitgepakt, gecontroleerd en geplaatst te worden en is direct klaar voor gebruik. Wanneer u een inlegraam of onderdelen bestelt zijn hier overigens wel verzendkosten aan verbonden.

10 jaar garantie op uw rolrooster

Rolroosterwinkel heeft een uitstekende garantieregeling, zo krijgt u maar liefst tien jaar garantie op uw rolrooster. Bij de aluminium roosters krijgt u ook 10 jaar garantie tegen doorbuigen, mits u voldoet aan de garantievoorwaarden! De garantie omvat fouten in het materiaal, het montage- en het fabrieksproces. Wij fabriceren uw rolrooster met de grootst mogelijke zorg. Daarnaast controleren wij al onze producten vóór verzending op eventuele gebreken. Wij vragen u alvorens u het convectorrooster plaatst, deze te inspecteren op eventuele schades of onvolkomenheden. Mocht er desondanks iets niet helemaal 100% perfect zijn, neem dan contact op en wij gaan dit direct naar tevredenheid oplossen.

Uitstekende service

Bij Rolroosterwinkel hebben wij service hoog in het vaandel staan. Hebt u een vraag over onze producten of over uw bestelling, vul dan het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bereiken op telefoonnummer 085-401 9670 of een e-mail sturen naar info@rolroosterwinkel.nl. Via de onafhankelijke Stichting Webwinkelkeur verzamelen wij onze klantbeoordelingen. U kunt hier onze uitstekende, onafhankelijke beoordelingen vinden.

Convectorput rooster