Verzending en retourneren

Verzending en retourneren

Op deze pagina leest u meer over de verzending en afhandeling van uw bestelling. Wanneer u een bestelling bij ons plaatst, gaan wij het rolrooster van uw keuze voor u op maat maken. Zodra het rooster klaar is bieden wij deze aan de koeriersdienst aan voor verzending. U ontvangt een e-mail wanneer het pakket wordt aangeboden voor verzending, de volgende dag zal de koerier uw rolrooster bezorgen op het door u opgegeven adres.

Bent u die dag niet thuis? Geen probleem, dan kunt u het pakket bij een afhaalpunt bij u in de buurt ophalen op een tijdstip dat u uitkomt. De verzending van de roosters is bij Rolroosterwinkel altijd gratis en het pakket wordt binnen vijf werkdagen verstuurd. Onderaan deze pagina staan foto´s van hoe onze convectorput roosters worden verpakt en hoe het pakket er uit ziet als het wordt verzonden.

Afhandeling

Wanneer het pakket bij u thuis is bezorgt kunt u met een scherp mesje het karton om het rolrooster verwijderen en uit de verpakking halen. Let hierbij op dat u niet door het karton heen snijdt en zo het rooster beschadigt. Het rooster is klaar voor gebruik en kan direct geplaatst worden. Wij vragen u om het rolrooster voordat u het plaatst, te inspecteren op eventuele schade die ontstaan is tijdens het bezorgproces. Als er iets niet in orde is kunt u dat per omgaande aan ons melden door het contactformulier in te vullen, te e-mailen of ons te bellen. Onze contactgegevens kunt u terugvinden op de pagina Contact.

Herroepingsrecht

In Nederland hebben consumenten het recht om, ongeacht de reden hiervoor, binnen 14 dagen een aankoop via een webwinkel ongedaan te maken. Dit recht heet het ‘herroepingsrecht’. Op het herroepingsrecht zijn enkele wettelijk bepaalde uitzonderingen, waaronder de uitzondering die geldt voor maatwerk. Aangezien wij bij Rolroosterwinkel uw bestelling geheel volgens uw specificaties en tot op de millimeter nauwkeurig voor u op maat maken, vervalt op onze producten het herroepingsrecht. Wij kunnen een voor u, volgens uw wensen en specificaties, op maat gemaakt rooster immers niet aan iemand anders verkopen. Vandaar dat het belangrijk is dat u de juiste maat bestelt en het frame waarin het rolrooster geplaatst gaat worden goed opmeet. Als u, na het lezen van de informatie op de pagina Opmeten, twijfelt over de juiste maat voor uw convectorput rooster, neem dan gerust contact op voor een deskundig advies.

Op deze foto´s kunt u zien hoe wij een rolrooster inpakken en klaar maken voor verzending.
Zie hier hoe wij de rolroosters inpakken en klaar maken voor verzending