Vraag en antwoord

Vraag en antwoord

Op de pagina vraag en antwoord vindt u antwoorden op vaak gestelde vragen die wij bij de Rolroosterwinkel binnen krijgen. Staat uw vraag er niet bij, twijfelt u dan alstublieft niet en neem contact met ons op. U kunt uw vragen stellen via het contactformulier, een e-mail sturen naar info@rolroosterwinkel.nl of bellen met 085 – 401 9670.

Wat is de levertijd van de rolroosters?

Wij verzenden onze roosters binnen vijf werkdagen naar het door u opgegeven adres. Vaak kan dit al na één of twee dagen maar sowieso binnen vijf werkdagen.

Hoe werkt de laagste prijsgarantie?

Als u een vergelijkbaar rolrooster elders goedkoper kunt kopen, stuurt u ons een e-mail met daarin de specificaties van het rooster en de prijs. Wat de prijs betreft vragen wij om een offerte of een link naar de website waar u het rooster heeft gevonden. Vervolgens controleren wij de prijs en de specificaties. Als alles klopt, krijgt u het rooster bij ons voor dezelfde concurrerende prijs, met nog eens 15% korting over het verschil tussen de twee prijzen. Echt waar!
*Actieprijzen zijn uitgesloten van de laagste prijsgarantie

Hoe sterk is de lak op de aluminium roosters?

De lak op onze aluminium roosters is een poedercoating van hoge kwaliteit. Bij normaal gebruik blijft deze coating vele jaren in topconditie. U moet er natuurlijk niet met een beitel of een schroevendraaier in krassen, dan gaat het wel kapot. Ook kunt u beter geen grote stenen plantenbakken of iets dergelijks direct op het rooster zetten. Gebruik in zo’n geval een plastic onderzetter of iets anders wat voorkomt dat de poedercoating beschadigt.

Wat voor lak wordt gebruikt voor de houten rolroosters?

De lak die wordt gebruikt om de houten rolroosters te behandelen is een transparante kristallak zijdeglans. Een behandeling met deze lak zal de levensduur van uw rooster aanzienlijk verlengen, doordat het rooster meer slijtvast wordt.

Verkopen jullie ook losse onderdelen?

Jazeker, wij verkopen losse onderdelen voor rolroosters en ook frames waar het rooster in moet komen te liggen kunnen wij leveren. Neem contact op om uw project en de mogelijkheden te bespreken.

Hoe hoog zijn de rolroosters?

De houten roosters zijn 25 millimeter hoog, de aluminium 20 of 25 millimeter. Als het frame waar uw rooster in komt te liggen hoger is dan het rolrooster, kunt u het rooster ophogen door er opvulband onder te leggen.

Zijn de prijzen inclusief BTW?

Ja, alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Er zijn geen verborgen kosten of iets dergelijks, u betaald de prijs die bij het product verschijnt zodra u alle specificaties en de maten heeft ingevoerd. De verzending is altijd gratis en alleen voor rembours zendingen (contante betaling bij aflevering) betaalt u € 15,- exclusief BTW. Dit wordt ook weergegeven voordat u de betaling accepteert en de bestelling plaatst.

De waardering van www.rolroosterwinkel.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 64 reviews.